Yritys

luotettava_102x64px

ANV Lukkopalvelu Oy

ANV Lukkopalvelu Oy aloitti toimintansa maaliskuussa 2014. Valtteri Virjonen ja Marko Nordström ostivat Salossa jo vuodesta 1998 asti toimineen Turun Lukko Oy:n Salon toimipisteen. Uudet omistajat ovat tuoneet liikkeeseen oman nuorekkaan ja aktiivisen ilmeensä sekä uudet kehittyneet lukitusratkaisut. Virjonen ja Nordström ovat työskennelleet lukitus- ja turvallisuusalalla yhteensä jo lähes 25 vuotta. Heidän lisäksi yrityksessä työskentelee kaksi lukkoseppää, Arto Rantio ja Mika Salmela. Yrityksen oma myymälä sijaitsee vanhalla paikalla Perämiehenkadulla Meriniityssä.

Toimintaperiaatteet – ammattitaito, nopeus ja vastuu

Ammattitaito on avain turvallisuuteen

Työntekijöiden vuosien työkokemus lukitus- ja turvallisuusalalla, panostus jatkuvaan kouluttautumiseen Abloy-valtuutettuina asiantuntijoina sekä rehti asiakaspalvelu ovat avain turvallisuuteen.

Nopeus on avain tehokkuuteen

Työotteen joustavuus, nuorekkuus ja palvelun nopeus ovat avain tehokkuuteen. Asiakkaiden tarpeisiin pyritään reagoimaan mahdollisimman nopeasti.

Vastuu on avain tulevaisuuteen

Rehellisyys, luotettavuus ja täsmällisyys asiakaspalvelussa sekä uusimmat turvallisuustekniset ratkaisut ja tuotteet ovat avain tulevaisuuteen.

Asiakastietojen ja lukitusratkaisujen turvallisuus ja salassapito ovat olennainen osa johdonmukaista ja vastuuntuntoista palvelua.